Manager Financiële Diensten

Jasper

“Door op de werkvloer veel aandacht te besteden aan de menselijke kant. Dat vind ik heel belangrijk!”

Waar kom jij graag je bed voor uit?
Om mensen te verbinden. Ik neem collega’s mee naar de verschillende locaties die zij bedienen. Het is goed dat ze weten wat er speelt. Want dan kunnen zij de locaties beter ondersteunen en kunnen de locaties zich beter focussen op de bezoekers. Zorgen dat bezoekers plezier hebben, dat plezier proef je ook als je daar bent en dat is zo leuk! Dan zie je weer even waar we het uiteindelijk samen voor doen.

 

Heb je zelf ook iets aan het bezoeken van de locaties?
Ja, absoluut! Mijn werk bestaat voornamelijk uit cijfers. Als ik de locaties bezoek en even een kop koffie drink met de lokale manager, dan gaan die cijfers leven. Ze krijgen een verhaal. Hierdoor krijg ik veel meer zicht op hoe we er met elkaar het beste kunnen uithalen voor een locatie.

 

Hoe werk jij aan een vitaler Nederland?
Door op de werkvloer veel aandacht te besteden aan de menselijke kant. Dat vind ik heel belangrijk! En Sportfondsen gelukkig ook, dus ik krijg de ruime om het project Vitale Teams te faciliteren. Samen met collega’s zoek ik uit hoe we een topteam worden. Wat zijn ieders talenten? Hoe kunnen we die benutten? En wat verwachten we van elkaar? Zodat collega’s sterker worden, elkaar beter begrijpen en hun werk beter kunnen managen.

 

Wat is het mooiste compliment dat je ooit van een collega kreeg?
Dat het goed komt als ik erbij ben. Ooit waren mijn team en ik iets vergeten te communiceren. Vervolgens ontvingen we een niet zo blij mailtje van een collega uit het land. Dat begreep ik helemaal. Daarom heb ik een heel eerlijk mailtje teruggestuurd. ‘Sorry, we zijn het vergeten, maar we gaan het vanaf nu beter doen.’ Dat leidde tot een hele positieve reactie: ‘Met jou heb ik er echt vertrouwen in dat het goed gaat komen. Hoe gaan we dit samen aanpakken?’. Dat vond ik echt een mooi compliment!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

”Het is ontzettend leuk werk om zoveel mogelijk mensen een fijne dag te bezorgen.”

Rita
Horeca manager

”Als je van gezelligheid en dynamiek houdt, moet je hier zijn.”

Bas

Hoofd operatie

”Als jij in een ongedwongen sfeer wilt werken en weer eens echt hart voor de zaak wilt voelen, dan moet je bij ons komen werken.”

Freek

Marketing en PR

“Op een gegeven moment heb je gewoon niet meer in de gaten dat je aan het werk bent.”

Jochem

Horeca medewerker

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Shortcode only works on singular vacancy of environment pages.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.