Sportfondsen

Voor een vitaal Nederland

Wat wij geloven

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Onze geschiedenis

Ontstaan
Wist je dat Sportfondsen is ontstaan uit een spaarsysteem? Oprichter Han Bierenbroodspot bedacht dit systeem en legde hiermee figuurlijk de eerste steen.
Uitbreiding
Na vier jaar sparen werd ook letterlijk de eerste steen gelegd. In het stookhuis van de Oostergasfabriek werd het eerste Sportfondsenbad gebouwd!
Samen sterk
Sportfondsen en Laco gaan samen voor een vitaal Nederland. Samen zetten zij zich in voor iedereen die vitaal wil zijn, of dat wil worden.
Sportfondsen
In meer dan 100 gemeenten met accommodaties voor sport, recreatie en welzijn, ruim 3.500 medewerkers en 20 miljoen bezoekers per jaar zet Sportfondsen zich in voor een vitaal Nederland.
1923
1927
2021
Vandaag

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Shortcode only works on singular vacancy of environment pages.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.