Senior assistent accountant

Yakup

“Wees jezelf, want je collega’s accepteren je toch wel. Het is een warm zwembad”

Hoe komt het dat alle collega’s zo lang bij Sportfondsen blijven werken?
Door het werkplezier. Daar heeft de organisatie een hele stimulerende rol in. Elke collega wordt gewaardeerd en geaccepteerd. We worden gezien als het kapitaal van het bedrijf. Dat vind ik mooi! En onderling hebben we ook veel plezier. We maken lol samen. Op kantoor, maar ook tijdens de gezellige uitjes en teambuilding activiteiten die Sportfondsen organiseert.


Krijg je veel complimenten over je werk?

Jazeker, van zowel collega’s als klanten. Collega’s vinden het fijn dat ik een vraagbaak voor ze ben en ze begeleid in hun werk. Dat waarderen ze echt. En klanten zijn altijd blij als ik de deadline van hun klus gehaald heb. Ik krijg veel bedankjes, maar nog steeds voelt het harstikke goed om die complimentjes te krijgen, we waarderen elkaar echt!


Wat is de grootste blunder die je in je werk hebt meegemaakt?

Ik ging een keer op bezoek bij een accommodatie. Een collega die daar ook moest zijn, was er eerder. Hij werd aangezien voor mij. En een accountant moet je toch te vriend houden, dus hij werd goed ingepalmd met koekjes en koffie. Ze kwamen er pas laat achter dat ik het niet was. Daar lachen we nog vaak om.


Heb je een tip voor nieuwe collega’s?

Wees jezelf, want je collega’s accepteren je toch wel. Het is een warm zwembad. Je wordt niet in het diepe gegooid, je kan op je eigen tempo aan de slag en wij coachen je goed. We doen het allemaal samen. Dat wij-gevoel vind ik heel belangrijk, want samen bereiken we resultaten.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

“Je vindt hier verschillende generaties op de werkvloer. Dat leidt tot een leuke dynamiek waarin we veel van elkaar leren”

Bram
Business Controller

“Als ik alle dingen heb gedaan die ik moest doen. Dan is mijn dag echt een succes!”

Sandor

Senior financial controller

”Als je van gezelligheid en dynamiek houdt, moet je hier zijn.”

Bas

Hoofd operatie

”Als jij in een ongedwongen sfeer wilt werken en weer eens echt hart voor de zaak wilt voelen, dan moet je bij ons komen werken.”

Freek

Marketing en PR

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Shortcode only works on singular vacancy of environment pages.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.