Mike
Financial controller

”Ik had in de eerste week al het gevoel dat ik er al jaren bij hoorde.”

Wat is het mooiste compliment dat je hier ooit hebt gekregen van een klant?
Mijn klanten zijn onze accommodaties. Terwijl zij de mensen in hun buurten vitaal houden, help ik hen financieel vitaal te blijven. Ik help ze met maand- en kwartaalrapportages en soms ook met andere rapporten of verslagen. En als ik dan terugkrijg dat ze blij met me zijn, dan vind ik dat een heel mooi compliment. 

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het samenwerken met collega’s en met de accommodaties; onze klanten. Toevallig hebben we die net opnieuw verdeeld. Ik heb er 6 nieuwe accommodaties bij gekregen die ik ga bezoeken. Het lijkt me leuk om de mensen ook eens echt te ontmoeten. 

Heb je het gevoel dat je jezelf kunt ontwikkelen binnen Sportfondsen?
Ja, zeker! Ik ben hier in januari van dit jaar begonnen en ik ben vrij snel in het diepe gegooid. Gelukkig wel met de juiste begeleiding, dus ik kan mijn werk goed doen en vragen stellen. Daar staat tegenover dat ik veel vrijheid heb. Er zijn wel deadlines, maar ik bepaal zelf wanneer ik wat doe. 

Heb je een tip voor nieuwe collega’s?
Wees jezelf. Doe gewoon leuk mee, dan word je heel snel in het team opgenomen. Ik had in de eerste week al het gevoel dat ik er al jaren bij hoorde. 

Wanneer heb je een topdag gehad?
Als ik lekker productief mijn ding heb kunnen doen. Lekker samen met mijn collega’s de klant helpen.  

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.