Freek
Marketing en PR

”Als jij in een ongedwongen sfeer wilt werken en weer eens echt hart voor de zaak wilt voelen, dan moet je bij ons komen werken.”

Wat is het mooiste compliment dat je hier ooit hebt gekregen?
Ik kreeg het compliment dat het ging bruisen in onze locaties. Eerder lag de focus minder op marketing. Ik vond het leuk om dat op te pakken. Wij hebben als eerste locatie campagnes uitgerold. Gepionierd. En dat wordt gewaardeerd. 

Wat zijn leuke momenten met je collega’s?
Ik vind het heel leuk om samen te brainstormen over wat er beter kan. In kleine groepjes bij elkaar en dan dingen aanpakken. Kijken hoe we onze boodschap over vitaliteit voor Nederland nog beter over het voetlicht krijgen. 

Wanneer heb jij een topdag gehad? 
Als ik een campagne iets anders heb ingestoken en ik zie dat het werkt. Of als een dag waarop we hard moeten knallen een succes wordt. Zoals tijdens een mooie zomer, want dan is het altijd druk in het buitenbad. 

Waarom moet iemand bij een van jouw accommodaties komen werken?
Als jij in een ongedwongen sfeer wilt werken en weer eens echt hart voor de zaak wilt voelen, dan moet je bij ons komen werken. Je doet ook echt iets goeds voor de samenleving. We helpen zoveel mogelijk mensen vitaal te worden en te blijven. Van topsport tot mensen met overgewicht.

Heb je een tip voor nieuwe collega’s?
Als je ambitie hebt, laat die dan zien. Je hebt hier dan hele leuke mogelijkheden om door te groeien.  

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.