Senior Technisch Coördinator

Henk

“Het werk is mooi, omdat we hiermee mensen gezond houden”

Wat vind je het mooiste aan je werk?
Ik zorg ervoor dat onze zwembaden goed onderhouden worden. Hierdoor bezoeken veel mensen met plezier onze accommodaties en gaan ze weer een stukje gezonder naar huis. Daar word ik blij van! Naast deze mooie taak, organiseer ik opleidingen en kennisdagen voor onze collega’s op de sport- en zwemlocaties. Ik vind het mooi dat ik hiermee die collega’s kan laten groeien.

 

Hoe is de band met je collega’s?
Ik kan het erg goed met ze vinden. Ik denk dat dat komt omdat we allemaal echte ‘doeners’ zijn. Daardoor respecteren we elkaar en werken we graag en goed samen. Wat best wel bijzonder is, omdat we zelfstandig werken, op verschillende locaties en vanuit huis. Toch kan ik altijd op mijn collega’s terugvallen en ze even bellen. Samen weten we bijna alles, dus met elke vraag kan ik wel bij iemand terecht. Dat is heel fijn!

 

Wanneer heb je een topdag?
Wanneer mijn dag zo gevarieerd mogelijk is. Laatst bijvoorbeeld. In de ochtend heb ik met een groep hun opleiding afgerond. Na afloop kreeg ik te horen dat ze de opleiding goed vonden. Zij blij, ik blij. Daarna bezocht ik een zwemaccommodatie om werkzaamheden met een installateur te bespreken. Die was ook tevreden toen ik vertrok, want hij weet nu precies wat er moet gebeuren. En daarna was ik op weer een andere locatie voor een technische controle. Dat was wel echt top dag!

 

Waarom raad je potentiële collega’s aan om in jouw team te komen werken?
Het werk is mooi, omdat we hiermee mensen gezond houden. Daarnaast is het ook erg uitdagend. De zwemaccommodaties draaien op techniek. Hoe zorgen we dat alles overal op orde blijft? En dat alle accommodaties aan de wetgeving blijven voldoen? Deze uitdagingen maken het werk extra interessant! Zeker omdat ik hier mijn technische kennis in mag zetten.

 

 

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

“Mijn team zorgt voor een gezonder aanbod in de horecagelegenheden van onze accommodaties”

Dennis
Bedrijfsadviseur

“Door op de werkvloer veel aandacht te besteden aan de menselijke kant. Dat vind ik heel belangrijk!”

Jasper

Manager Financiële Diensten

”Als je van gezelligheid en dynamiek houdt, moet je hier zijn.”

Bas

Hoofd operatie

“Geen dag is hetzelfde. Het werk is afwisselend en je kunt veel leren”

Megan

HR-adviseur

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Shortcode only works on singular vacancy of environment pages.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.