Joyce
Allround zwemonderwijzer

”De informele sfeer, ook tussen management en de werkvloer is erg prettig. Niemand voelt zich hier beter dan de ander.”

Wat is het mooiste compliment dat je hier ooit hebt gekregen?
Een tijdje geleden kreeg ik na het diplomazwemmen een mooie tekening. Daarop stond met grote letters “Superjuf”. Of als mensen je komen bedanken omdat ze fitter zijn geworden, of geen pijn meer aan hun rug hebben. Dat vind ik echt leuk.

Wat zijn de leukste momenten met je collega’s ?
Ik werk hier nog maar net, maar op mijn eerste Sportfondsen accommodatie vond ik de saamhorigheid te gek. Samen ergens voor gaan, bijvoorbeeld voor een Halloween-disco. Iedereen was enthousiast en het was een succes. Met veel van hen ben ik nog steeds bevriend.

Wat geeft jou plezier in je werk?
De sfeer onderling. Op een werkdag zie ik mijn collega’s vaker en langer dan mijn partner, dus dan moet je het wel leuk en naar je zin hebben. 

Waarom zou iemand bij jullie moeten komen werken?
Het is afwisselend werk. Je hebt wekelijks wel hetzelfde rooster, maar doordat je met mensen werkt is het iedere dag anders. En de informele sfeer, ook tussen management en de werkvloer is erg prettig. Niemand voelt zich hier beter dan de ander. We doen het echt samen. 

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.