Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Zwembad Kerkpolder

Over Sportfondsen Zwembad Kerkpolder

Miriam en Joost werken allebei al een tijdje bij zwembad Kerkpolder. Dat is niet zonder reden: ze hebben het hier ontzettend naar hun zin. Joost werkt in de horeca en als zwemonderwijzer, Miriam beheert de receptie en helpt mee in de horeca. Het leukste aan hun werk? Miriam en Joost zeggen allebei hetzelfde: “Het is ontzettend afwisselend. Geen dag, wat zeg ik: geen uur is hetzelfde”.

Wist je dat?

Ons zwembad snel en gemakkelijk bereikbaar is?

Zwembad Kerkpolder is gelegen in een prachtig parkachtige omgeving aan de rand van Delft. Gemakkelijk te bereiken en altijd voldoende parkeermogelijkheden, zowel voor auto als voor de fiets.

Wij onze bezoekers kennen?

Onze bezoekers geven keer op keer te kennen het bijzonder te waarderen dat wij oprecht aandacht voor ze hebben.

Wij twee keer per jaar een heerlijke lunch voor onze bezoekers organiseren?

In de dagen voor Pasen en Kerstmis organiseren wij een heerlijke lunch voor onze bezoekers. Vier middagen in een week een volle en gezellige horeca. Daar doen wij het voor!

Wij ook onze medewerkers niet vergeten?

Onze activiteitencommissie organiseert een aantal keren per jaar leuke dingen. Soms moet je zelf wat betalen, soms betaalt “de baas”.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Zwembad Kerkpolder?

Ik bezorg je een fijne dag!

In zwembad Kerkpolder kun je genieten van uren waterpret, want zeg nou zelf, er is toch niets leukers dan zwemmen. Alleen, met vrienden of met het gezin. Een bezoek aan zwembad Kerkpolder is meer dan alleen zwemmen, spetteren en plezier maken. Een bezoek aan zwembad Kerkpolder wordt extra leuk als de bezoeker jou tegen komt, want jij vindt het leuk om mensen een fijne dag te bezorgen!

Contact met bezoekers.

Een medewerker van zwembad Kerkpolder heeft veel contact met bezoekers: bij de receptie, in de horeca, als zwemonderwijzer of als medewerker facilitaire dienst. Je bent de gastvrouw of gastheer van het zwembad en je kent de ins en outs van jouw vakgebied, om zo de bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn.

We kunnen op elkaar vertrouwen.

Wat voor werk je ook doet, je hebt elkaar altijd nodig. We doen alles samen, helpen elkaar en kunnen op elkaar vertrouwen: voor de veiligheid en om prettig samen te werken.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Zwembad Kerkpolder!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.