Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Zwembad de Stok

Over Sportfondsen Zwembad de Stok

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland en is een leuk bedrijf om voor te werken. Met een goede sfeer en collega's die samen met jou de schouders eronder willen zetten. Je komt terecht in een warm bad met een hecht en enthousiast team. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Wist je dat?

Het team van Zwembad de Stok ieder jaar het buitenseizoen met een leuke barbecue afsluit?

Het zomerseizoen is hard werken bij Zwembad de Stok. Bij een aangename temperatuur mogen wij vele bezoekers ontvangen die komen genieten van ons recreatieve aanbod. Wij werken iedere dag hard aan de beste beleving voor onze bezoekers. Daarvoor mogen we onszelf ook wel eens belonen. Tijdens een jaarlijkse barbecue leren we elkaar nog beter kennen!

Het team van Zwembad de Stok ieder jaar een leuk teamuitje heeft?

Teamuitjes zijn een groot succes! Even geen werk, maar lekker op een totaal andere manier met elkaar bezig zijn. Hier ontstaan de meest hilarische dingen en gesprekken die het hele jaar nog worden besproken!

Zwembad de Stok ieder jaar een Kids Actief Kamp organiseert?

In samenwerking met een Sport- en spel BSO organiseert Zwembad de Stok ieder jaar in de herfstvakantie een uniek Kids Actief Kamp. Hierin staat bewegen, voeding en plezier centraal. Dit zijn 3 dagen vol actie en avontuur!

We op een warme zomerdag wel 1800 bezoekers ontvangen?

Ze komen natuurlijk niet allemaal tegelijk, maar ze komen wel! Veel mensen zoeken dan natuurlijk verkoeling en iets om te doen met de kinderen. Hier hebben wij alle ruimte en allerlei leuke activiteiten voor ze. Kom jij ons helpen al die mensen een topdag te bezorgen?

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Zwembad de Stok?

Sport en bewegen bij Zwembad de Stok

Geloof jij ook in in de kracht van bewegen, de mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen? Voortdurend bieden we de sport een aansprekend podium, stimuleren we sportdeelname en bieden we diverse (zwem)lessen aan voor alle doelgroepen. Zwembad de Stok heeft een nauwe samenwerking met verschillende instanties en scholen. Zo is samenwerken een belangrijke factor binnen de organisatie.

(Zwem)lessen

In Zwembad de Stok neemt zwemonderwijs een belangrijke plaats in. We bieden kwalitatief hoogwaardige zwemlessen, waarbij plezier een belangrijk onderdeel is. Recreatief zwemmen en diverse doelgroepen komen in ruime mate aan bod. Wij zijn een zwembad met binnen- en buitenbaden. Iedere dag weer ontvangen wij vele gasten die hier komen om plezier te hebben, te leren zwemmen of vitaal te blijven.

Een hecht en enthousiast team

Je vindt het leuk om mensen een fijne dag te bezorgen, veel te leren en met plezier samen te werken. We doen alles samen en helpen elkaar, wat voor werk we ook doen. We werken echt als één team!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Zwembad de Stok!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.