Daar werk je
met plezier

Sportfondsen MFA Safari

Over MFA Safari

Sportfondsen Stichtse Vecht BV beheert in Maarssen de Multi Functionele Accommodatie “Safari”. De MFA Safari exploiteert een zwembad, sporthal, meerdere gymzalen in de omgeving en verhuur in de MFA Safari. Het hoofdgebouw bevindt zich op Bisonspoor wat naast een winkelcentrum ligt en op loopafstand van station Maarssen. Ons team van 30 medewerkers zorgt er elke dag voor dat onze gasten met een lach naar huis gaan door het verzorgen van allerlei zwem- en sportactiviteiten.

Wist je dat?

Onze accommodatie veel verschillende huurders heeft zodat het nooit saai is

Wij zijn dagelijks open van 07.00 uur tot 23.00 uur in het zwembad. Maar ook alle bedrijven die bij ons gevestigd zijn hebben een druk schema. Zo is er altijd wel wat te doen!

Gratis zwemmen voor jou en je huisgenoten!

Als je werkt bij ons dan mag je meedoen aan alle activiteiten in het zwembad. Niet alleen jij maar ook iedereen die in jouw huis woont!

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen MFA Safari?

Als onderdeel van ons team sta je er nooit alleen voor!

Je bent onderdeel van een team van 30 collega's. We helpen en ondersteunen elkaar. Het ene moment helpen ze jou en het andere moment help jij hen.

Leuk gebouw en goede bereikbaarheid

Het is een leuk en allesomvattend gebouw met bedrijven in de MFA Safari. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur maar ook het openbaar vervoer in alle richtingen is op korte loopafstand.

Gezellig team met leuke uitjes

Een team dat op elkaar is ingespeeld en goed met elkaar omgaat. Dat versterken we met leuke jaarlijkse uitjes of borrel!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar MFA Safari!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.