Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Het Anker

Over Sportfondsen Het Anker

Wij zijn een multifunctioneel sport- & recreatiecentrum centraal gelegen aan de rand van Buchten, nabij de A2, afrit 47 Born. Onze accommodatie heeft veel voorzieningen zoals een sporthal, sportvelden, zwembad, tennisbanen, dojo en horeca. Verenigingen, scholen en particulieren uit Sittard-Geleen en daarbuiten maken gebruik van ons centrum. Het is een plaats waar sport en gezelligheid elkaar dagelijks treffen.

Wist je dat?

van 0 tot > 90 jaar

Ons sportcentrum is in 1975 geopend en nog steeds zien we bezoekers die er al vanaf het begin bij waren. Inmiddels zijn de kinderen en kleinkinderen van veel van deze bezoekers ook al vaste gasten in onze accommodatie.

Personeelsvereniging

In ons bedrijf hebben we een personeelsvereniging waar we jaarlijks een aantal gezellige uitstapjes mee organiseren, variërend van zeilen op het IJsselmeer tot een heerlijke wandeling door het Limburgse Heuvelland.

Een vernieuwde accommodatie!

Een nieuw maatschappelijk hart voor stadsdeel Born om sport- en beweegdeelname te behouden. In de nabije jaren wordt onze accommodatie vernieuwd. Op onze website tonen we een beeld van de voorgenomen renovatie.

Vacatures

Wij hebben geen open vacatures op het moment. Je kunt wel een open sollicitatie versturen.

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Het Anker?

Samen betrokken zijn

Met ons kleine maar enthousiaste team zorgen we elke dag weer met veel plezier voor onze bezoekers maar ook voor elkaar. Een energiek team met een leuke sfeer, waar je collega's zomaar één van je vrienden kan worden.

Daag jezelf uit

In ons team leggen we graag de lat wat hoger, We zijn gedreven, en dagen onszelf uit door met nieuwe ideeën te komen en kansen te creëren.

Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen. Zo beschikken al je toekomstige collega's standaard over een EHBO-Reanimatie diploma en zijn ze opgeleid als BHV-er.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Het Anker!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.