Operationeel manager

Aantal uur

38 uur

Salaris

-

Dienstverband

Vast,

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO / Bachelor

Plaats

Gooise Meren

Dit geeft jou plezier

Samen met jouw team ervoor zorgen dat Sportcentrum de Lunet dé plek is waar onze bezoekers graag werken aan hun vitaliteit, daar doe je het voor.

Jij geeft leiding aan een team van ongeveer 10 fte. Je zet de grote lijnen uit en helpt het team te focussen op de belangrijkste doelstelling van onze organisatie. Jouw nieuwe baan is er een vol afwisseling en verantwoordelijkheid.

De Lunet is een dochteronderneming van Sportfondsen Nederland die ook de backoffice verzorgt op het gebied van onder andere (financiële) administratie, marketing & communicatie, bouw & techniek en HR. Je bent de verbindende factor tussen De Lunet, Sportfondsen Nederland, de gemeente Gooise Meren, de lokale verenigingen, onze vaste gasten én onze regionale en landelijke samenwerkingspartners. Je analyseert, bewaakt en brengt advies uit over onze positie in de markt.
Je zorgt samen met je team voor een veilige en plezierige sportaccommodatie.
Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.
Meerdere dingen tegelijk doen. Variatie maakt je werk leuk.

Dit ga je doen

Als operationeel manager stuur je team Sportcentrum de Lunet aan. Jij zorgt dat iedereen plezier heeft en houdt in z’n werk. Ze kunnen bij jou terecht als er iets is, je laat jouw collega’s groeien en helpt een handje als dat nodig is. Jullie doen het samen!

Niet alleen het team maar natuurlijk ook de bezoekers voelen zich bij jou welkom. Zwemmen is gezond en geeft plezier voor jong en oud. Jij zorgt ervoor dat elk bezoek een feestje is.

Jij bent het gezicht van Sportcentrum de Lunet. Jij bouwt een lokaal netwerk op en verankert Sportcentrum de Lunet in de gemeente Gooise Meren. Je zorgt ervoor dat de accommodatie optimaal en door zoveel mogelijk mensen wordt gebruikt.

Je werkt en denkt op minimaal HBO niveau en je hebt een studie in de richting van sportmanagement, commerciële economie, bedrijfskunde, sales, toerisme of hospitality. Je hebt technisch en financieel-economisch inzicht.
Het is jouw verantwoordelijkheid om samen met het team en jouw regiomanager de bedrijfsvoering te optimaliseren. Op jouw unieke en effectieve wijze lukt het jou om de continuïteit van onze onderneming te waarborgen. Je werkt doelgericht en stelt bijvoorbeeld een (financiële) meerjarenbegroting op. Deze weet je te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Met jouw toewijding draag jij bij aan de Sportfondsen-missie ‘Voor een vitaal Nederland’, te beginnen met het in beweging brengen en houden van de bewoners van Gooise Meren en omstreken.

Jouw ondernemerschap en winnaarsmentaliteit werken aanstekelijk en je weet als geen ander hoe je mensen meekrijgt op een natuurlijke manier. Je hebt iets met sporten en bewegen, bij voorkeur zwemmen. Jij voelt je thuis en hebt misschien al ervaring in een omgeving waar de gast centraal staat.

Wat wij jou bieden

Een afwisselende, zeer verantwoordelijke baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een goede pensioenvoorziening bij het Sportfondsen Pensioenfonds.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel en stuur ons jouw CV samen met een motivatiebrief, waarin je ons laat zien dat jij de gedroomde kandidaat bent.

Jouw eerste stap: een klik op de solliciteer-button. Zien we een match? Dan willen wij je graag leren kennen. Dat doen we in een telefonisch kennismakingsgesprek en tijdens een aantal sollicitatiegesprekken met jouw mogelijk toekomstige collega’s. Tijdens de procedure vragen we om referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bovendien maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.
Deel dit bericht

Wist je dat

Onze bezoekers bijna altijd met een glimlach binnen komen.

Omdat wij een overzichtelijke en kleinschalige sportaccommodatie zijn voelen bezoekers zich snel thuis. Ze komen met een glimlach en worden met een glimlach ontvangen.

Wij voor onze sportaccommodatie het keurmerk Veilig & Schoon hebben verdiend?

Onze sportaccommodatie wordt voor diverse activiteiten gebruikt. Zo hebben wij ook externe partners die er activiteiten organiseren en we slagen er dagelijks in om de sporthal voor én na elke activiteit weer keurig in orde te hebben.

Wij er zijn voor jong en oud!

We hebben bezoekers vanaf 8 weken tot 90 jaar! We vinden het belangrijk dat wij activiteiten bieden voor alle leeftijden. Van babyzwemmen tot seniorenfit zwemmen en van van peutergym tot meer bewegen voor ouderen.

Sportfondsen De Lunet

Wij zijn een sportaccommodatie met sporthal, gymzaal en zwembad in het midden van de gemeente Gooise Meren. Iedere dag ontvangen wij tientallen gasten die hier komen om plezier te hebben, zich te ontspannen, te leren zwemmen of vitaal te blijven. Met zo’n 20 collega’s steken we iedere dag weer de handen uit de mouwen om mensen te leren zwemmen en/of ze een leuke dag te bezorgen. Dit doen we samen, als één team en dat doen we dagelijks met veel plezier!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

“We zijn Jeu de Boules gaan spelen met het team. Helemaal in sfeer, inclusief Franse outfits.”

Michiel
Project Assistent

“Ik maak van iedere dag een topdag. Ik zit vol energie”

Ulbe

Applicatiebeheerder

“We hebben een gezellig team, waarin iedereen zichzelf kan zijn”

Samantha

Developer

“Mijn team zorgt voor een gezonder aanbod in de horecagelegenheden van onze accommodaties”

Dennis

Bedrijfsadviseur

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
E-mailadres
*
Telefoonnummer
*
Motivatie
*
CV
*