Zwembad & Sport
Blije gezichten én gezonde mensen

Hoe pak
jij dit aan?

“Iedereen is anders”

Ik vind het heerlijk om kinderen te leren zwemmen. Om ze het plezier van water te gunnen. Maar wat doe ik als de ontwikkeling van een kind vertraagt of zelfs stil komt te staan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoeveel plezier
Heb jij in je werk?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Daarom is dit jouw baan:

Plezier maken

Zwemmen is een van de leukste dingen die je kunt doen. Zwemmen ontspant en redt zelfs levens. Op meerdere manieren. Met deze baan maak jij dat voor heel veel mensen mogelijk.

Geen dag is hetzelfde

Om de afwisseling. Niet alleen in wat je doet, maar ook met wie. En voor wie. Want er komen heel verschillende mensen bij ons sporten en ontspannen.

Helpt mensen vitaler te worden

Om de dankbaarheid van mensen die jij helpt vitaler te worden. Of leren zwemmen. Je helpt meer mensen dan je misschien zelf wel in de gaten hebt.
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.