ICT
Van elkaar leren én innoveren
Wij hebben helaas geen vacatures gevonden, probeer breder te zoeken.

Hoe pak
jij dit aan?

“Communiceer goed en duidelijk met je collega’s”

Je doet natuurlijk je best om ze te voorkomen, maar we krijgen er allemaal wel een keer mee te maken: storingen. Hoe communiceer je dan goed en duidelijk met je collega’s?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoeveel plezier
Heb jij in je werk?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Daarom is dit jouw baan:

Je bent erg leergierig

Wij zijn geen standaard organisatie met desktops, servers en weigerende printers. Wij onderhouden zwembaden. Met soorten techniek en ICT-oplossingen waarvan jij misschien nog niet wist dat ze bestonden. Duik eens in een andere wereld!

Kennis delen is kracht

Jij leert van ons en wij van jou. Als organisatie willen we met onze tijd mee en dat betekent dat we benieuwd zijn naar jouw kijk op onze business.

ICT en vitaliteit

Met jouw rol in onze ICT help je Nederland vitaal te houden en zorg je dat mensen een leuke dag beleven. En wat je ook doet of wie je ook bent: dat is een goed gevoel!
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.