Financieel

Hoe pak
jij dit aan?

''Je leert de processen snel genoeg kennen''

We zijn een grote organisatie. Informatie die jij nodig hebt, voor bijvoorbeeld één van de accommodaties, moet soms uit verschillende afdelingen komen. Daarop moeten wachten komt je niet altijd uit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoeveel plezier
Heb jij in je werk?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Als je wilt leren en groeien, zit je hier geramd. Je krijgt veel vrijheid en – als je erom vraagt – begeleiding. Je bent al snel verantwoordelijk voor het ondersteunen van een accommodatie. Om maar een voorbeeld te noemen.
Een fijne werksfeer zal niet op je lijstje met primaire arbeidsvoorwaarden staan. Maar het maakt wel het verschil tussen een baan en werk waar je graag heen gaat. Wij doen er alles aan om die sfeer te houden als hij nu is: informeel en gezellig.
Om de mensen. Bij ons werken ontzettend veel verschillende collega’s die allemaal graag samenwerken. We doen niet aan ingewikkelde organigrammen. Vraag? Binnenlopen of de telefoon pakken.
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.