Bouw & Techniek
Plannen én organiseren

Hoe pak
jij dit aan?

“Blijf kalm bij calamiteiten”

Soms krijg je en telefoontje waarin iemand meldt dat er iets goed misgaat. Bijvoorbeeld als de machinekamer is ondergelopen en het water in je bad lager staat dan normaal. Wat doe je dan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoeveel plezier
Heb jij in je werk?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Daarom is dit jouw baan:

Het is uitdagend werk

Er is geen grotere en leukere uitdaging dan een zwembad in topconditie krijgen en houden.

Draagt bij aan een vitaal Nederland

Je helpt mee om Nederland vitaal te houden en mensen een leuke dag te bezorgen. Dat geeft je gegarandeerd een goed gevoel.

Teamspirit en collegialiteit

Een topdag bij ons is topsport voor iedereen. Maar de onderlinge sfeer en de teamspirit helpen enorm. Net als het drankje en de duik in het lege zwembad na afloop.
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.