Voor een vitaal Nederland
Sportfondsen

Wat wij geloven

Iedereen heeft recht op beweging en plezier. Beide spelen een doorslaggevende rol in het welzijn van mensen. Daar zetten wij ons graag voor in! Een fysiek, mentaal en sociaal vitaal Nederland; hier dragen onze accommodaties aan bij. Zwembaden, sporthallen, ijsbanen en culturele centra waar iedereen zich welkom voelt. Samen met alle collega’s maken we ze elke dag een beetje beter, bereikbaar voor nóg meer Nederlanders. Zodat ook zij een mooie plek hebben om samen te komen. Waar ze kunnen lachen, spelen en sporten. Dat is ons streven.
Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Mijlpalen in onze geschiedenis

1923
Ontstaan
Wist je dat Sportfondsen is ontstaan uit een spaarsysteem? Oprichter Han Bierenbroodspot bedacht dit systeem en legde hiermee figuurlijk de eerste steen.
1923
1927
Uitbreiding
Na vier jaar sparen werd ook letterlijk de eerste steen gelegd. In het stookhuis van de Oostergasfabriek werd het eerste Sportfondsenbad gebouwd!
1927
Vandaag
Sportfondsen
Sportfondsen telt ruim 550 accommodaties door heel Nederland. Daarmee zijn we aanzienlijk van betekenis voor een vitaal en gezond Nederland!
Vandaag
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.