Business Controller

Bram

“Je vindt hier verschillende generaties op de werkvloer. Dat leidt tot een leuke dynamiek waarin we veel van elkaar leren”

Wat vind je het leukste aan je werk?
Sportfondsen heeft al 100 jaar een supermissie: bijdragen aan een vitale samenleving. Zie ik een kans om ons als organisatie nog beter voor deze missie in te zetten? Dan mag ik die kans grijpen. En dat geldt net zo goed voor mijn collega’s, die ook allemaal de ruimte krijgen om hun eigen talenten toe te passen. Dat er zoveel vertrouwen is in iedereen, vind ik heel gaaf!


Hoe zorg jij dat jullie samen steeds beter worden bij Sportfondsen?

Ik denk na over de toekomst van de organisatie. Hoe kunnen we onze systemen moderniseren om efficiënter te werken? Want dan hebben we meer tijd om ons te richten op de kwaliteit van onze diensten en kunnen we lokale bezoekers altijd de beste ervaring bieden. Mijn ideeën hierover mag ik ook echt doorvoeren in de organisatie. Dit werkt heel stimulerend voor mij, dus ik haal hier veel energie uit.


Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen van een collega?

De IT-manager gaf mij het compliment dat ik zo goed samenwerk met zijn afdeling. De IT-afdeling wordt vaak in een later stadium betrokken in projecten. Pas als er een keuze is gemaakt voor een nieuw systeem, krijgen zij de vraag of we dat systeem wel kunnen implementeren. Maar dat vind ik helemaal niet handig. In het laatste project hebben we bijvoorbeeld in een vroeg stadium met verschillende afdelingen de wensen en eisen afgestemd, zodat we organisatie-breed de beste keuzes kunnen maken voor een nieuw systeem. Op deze manier zijn we efficiënt en effectief bezig.


Wat betekent werken met plezier voor jou?

Een goede band met collega’s, en die is er ook. Je vindt hier verschillende generaties op de werkvloer. Dat leidt tot een leuke dynamiek waarin we veel van elkaar leren. En omdat we ook buiten werk activiteiten met elkaar oppakken, is er op persoonlijk vlak net zo’n goede klik. We sporten maandelijks samen en daar hoort natuurlijk ook een derde helft bij. Die sluiten we gezellig af met een drankje.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

”Als de gasten tevreden zijn. Dat vind ik echt belangrijk, daar doen we het voor.”

Diana
Hoofd receptie en administratie

“Al mijn collega’s zijn net zo enthousiast als ik over dit werk en ze zijn altijd bereid om mij te helpen”

Michelle

Senior HR-adviseur

”Het geeft een kick als het allemaal werkt.”

Eric Jan

Technische dienst/ass. Manager

”De afwisseling en collegialiteit zorgen voor een heel fijne werksfeer.”

Lucas

Regiomanager

Open sollicitatie versturen

Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Shortcode only works on singular vacancy of environment pages.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.