Lucas
Regiomanager

”De afwisseling en collegialiteit zorgen voor een heel fijne werksfeer.”

Wat zijn leuke momenten met je collega’s?
Ik kom graag in het Shared Service Center om daar een rondje langs de afdeling te maken. Even “zakendoen” namens mijn accommodaties en bijpraten met collega’s. Op warme dagen vind ik het inspirerend om te zien hoe lekker de teams in onze zwembaden draaien. Hoe soepel alles loopt en hoeveel lol mensen hebben. Dan wandel ik rond en zorg ik ervoor dat ik niet in de weg loop.

Waarom moet iemand bij jullie komen werken?
Om dezelfde redenen waarom het voor mij leuk is: de afwisseling. Je hebt dan je eigen rol en taken, met veel diversiteit en je helpt elkaar waar het kan. Die afwisseling en collegialiteit zorgen voor een heel fijne werksfeer. En je draagt eraan bij dat onze bezoekers plezier hebben en vitaal blijven.

Hoe ervaar je de sfeer op de werkvloer?
Over het algemeen blijven mensen heel lang bij ons. Vaak zelfs 30 tot 40 jaar lang. Dat zegt iets over het werkplezier en de sfeer. Dat merk je als je bij ons rondloopt. Op het Shared Service Center en op de accommodaties.

Kun jij je ontwikkelen binnen je werk?
Ik heb natuurlijk al jarenlang dezelfde baan. Maar ieder jaar kijk ik er kritisch naar. En dan zie ik dat ik jaarlijks toch weer nieuwe projecten en intellectuele uitdagingen krijg. Zolang dat zo blijft, kan ik me blijven ontwikkelen.   

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.