Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Zwembad de Veldkamp

Over Sportfondsen Zwembad de Veldkamp

Zwembad De Veldkamp is een zwembad midden in een woonwijk van Wezep. Wij ontvangen hier bezoekers van alle leeftijden. En voor ieder is er de mogelijkheid te recreëren, te ontspannen of te sporten voor een vitaal lichaam. Wij hebben een peuterbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met een super glijbaan. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven bij het spraypark op het buitenterras. Vele bezoekers komen speciaal voor de Wellness kuurhoek en de kruidenbaden. Als team willen wij de klant het plezier bieden waar de klant ons voor bezoekt. Samen werken wij mensgericht en met een goede motivatie.

Wist je dat?

Onze mascotte Jip een belangrijke positie inneemt in onze manier van lesgeven?

Onze marketing afdeling heeft vele leuke artikelen van onze Jip mascotte. Zo hebben we leuke Jip zwemtassen met een voorleesboek en een Jip knuffel. Ons lesprogramma is ook gebaseerd op Jip's zwemlessen. Zo is het voor de kinderen nog aantrekkelijker om zwemles te volgen.

Wij samen met de organisatie "Goed Bezig" leuke activiteiten organiseren?

Goed Bezig is een organisatie uit de regio die allerlei uiteenlopende activiteiten organiseert voor kinderen. Het zwembad wordt daar regelmatig bij betrokken. Denk bijvoorbeeld aan de Koningsspelen bij ons zwembad en zomer survival.

Ons zwembad duurzaam verwarmd wordt via Cêla Vita met een warmtepomp ?

Voor Sportfondsen betekent deze wijze van duurzame warmteopwekking een primeur. Het milieu heeft hier echt baat bij en daar werken wij als Sportfondsen natuurlijk graag aan mee. Het project is een samenwerkingsverband tussen advies- en ingenieursbureau Tauw, de gemeente Oldebroek, Sportfondsen Nederland en Cêla Vita.

Wij elke zomer een BBQ organiseren met het team en een gezellige jaarafsluiting hebben met elkaar?

Om op een andere manier je collega's te leren kennen, hebben we elk jaar een gezellige BBQ bij het buiten terras van ons zwembad. Ook gaan we aan het einde van het jaar een leuke activiteit organiseren om het jaar af te sluiten met een hapje en een drankje.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Zwembad de Veldkamp?

Een veelzijdige organisatie

Heb jij altijd al in een sportieve en levendige organisatie willen werken waar elke dag weer anders is met een gezellig team? Baby's hun eerste zwem spartels aanleren of kinderen met jou leuke lessen blij maken met een zwemdiploma. Lekker sportief zijn met de Aquasporters of ouderen in beweging houden. Toezicht bij het zwembad. Toffe evenementen organiseren. Zwembad De Veldkamp biedt het allemaal

Een bedrijf met toekomst

Wij geloven in de kracht van de mentale uitdaging. We blijven daarom investeren in de toekomst en gaan mee met vernieuwingen op allerlei gebied. We werken samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners om een gestroomlijnde organisatie te bewerkstelligen.

Ontwikkeling van jezelf

Wij bieden jou een salaris conform cao zwembaden. Er zijn genoeg mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt je kennis verbreden om zo je vaardigheden en kennis optimaal te kunnen gebruiken. Uiteraard staan we open voor suggesties die je zelf aangeeft.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Zwembad de Veldkamp!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.