Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Zevenkampse Ring

Over Sportfondsen Zevenkampse Ring

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met een zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.

Wist je dat?

Wij op het dak van onze accommodatie meer dan 300 zonnepanelen hebben?

Dat levert ons 100.000 KWH per jaar op. Met deze opbrengst zouden 24 meerpersoonshuishoudens per jaar voorzien zijn van elektra.

Wij voor onze sporthal de keuring Veilig & Schoon hebben verdiend?

Onze sporthal wordt voor diverse activiteiten gebruikt. Zo hebben wij ook externe partners die er activiteiten organiseren en we slagen er dagelijks in om de sporthal voor én na elke activiteit weer keurig in orde te hebben.

Wij een zilveren certificaat hebben van de Gezonde Kantine?

In onze Brasserie richten wij ons op bewustere en gezonde keuzes. Die bieden wij onze bezoekers dan ook graag aan. Denk daarbij aan groentenfrietjes, rauwkost, fruit… en nog veel meer!

Wij voor het tiende jaar op rij het Green Key certificaat in ontvangst mochten nemen?

Dit jaar hebben wij wederom het Green Key certificaat behaald. Wij vinden verantwoord ondernemen niet meer dan logisch en zetten ons hier dan ook zeker voor in. Dat het ons wederom gelukt is, geeft aan dat wij als recreatiecentrum hard werken aan een betere natuur en milieu. En dat wij, met onze medewerkers, voor onze bezoekers een prettige omgeving creëren en behouden.

Vacatures

Wij hebben geen open vacatures op het moment. Je kunt wel een open sollicitatie versturen.

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Zevenkampse Ring?

Een super leuk team

Zevenkampse Ring heeft veel medewerkers, maar als je er komt werken heb je er vanaf de start een werk-familie bij! Iedereen kent elkaar en het is altijd leuk bij ons.

Veelzijdigheid!

Ons recreatiecentrum biedt zoveel mogelijkheden voor jong en oud! In het zwembad, maar ook in onze sporthal. En dat niet alleen, onze Brasserie is ook altijd druk en gezellig bezocht.

Je kunt op ons rekenen

Binnen onze organisatie zijn er altijd groei- en ontwikkelmogelijkheden. Wil jij meer uit jezelf halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Zevenkampse Ring!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.