Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Van Maanenbad

Over Sportfondsen Van Maanenbad

Wij zijn een zwembad met een binnen- en een buitenbad in een gezellige wijk midden in Rotterdam. Iedere dag weer ontvangen wij tientallen gasten die hier komen om plezier te hebben, zich te ontspannen, te leren zwemmen of vitaal te blijven. En in de zomer zijn dat er soms zelfs honderden. Met 23 collega’s steken we iedere dag weer de handen uit de mouwen om mensen te leren zwemmen en/of ze een leuke dag te bezorgen. Dit doen we samen, als één team en dat doen we dagelijks met veel plezier.

Wist je dat?

We in 2019 voor het tweede jaar op rij verkozen zijn tot het beste zwembad van Nederland?

Dit is één van de mooiste complimenten die wij konden krijgen. Het ‘Gouden Zeepaardje’ werd tijdens de Zwembadbranche Dag, in Utrecht, aan ons uitgereikt en hebben wij met trots in ontvangst genomen.

We op een warme zomerdag wel meer dan 1.000 bezoekers ontvangen?

Wij het enige buitenbad in het centrum van Rotterdam hebben en daar zijn we trots op! In de zomerperiode is ons bad dagelijks vol met bezoekers die de mooiste herinneringen creëren bij het leukste zwembad.

Wij een bronzen certificaat van de Gezonde Kantine hebben?

Wij hebben het bronzen certificaat van de Gezonde Kantine binnen. Hiermee bieden we onze gasten alternatieven aan in de horeca die een bewustere keuze zijn als het gaat om voeding.

Je ook welkom bent bij ons in ons SportfondsenCafé ook als je niet deelneemt aan één van onze activiteiten?

We zijn er uiteraard voor onze zwemmers, maar je kunt ons ook bezoeken voor een heerlijk bakje koffie. Gezelligheid is overal te vinden bij ons.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Van Maanenbad?

Een super leuk team

Als team hebben we hetzelfde doel voor ogen: de bezoekers op een leuke en plezierige manier een prettige tijd bezorgen bij ons in de accommodatie. Daarvoor slaan we de handen ineen. Of je nu 20 jaar in dienst bent of 2 maanden, met z'n allen is het één en al gezelligheid.

Elke dag is anders

Voor een afwisselende werkplek moet je zeker bij ons wezen. Met de diverse activiteiten die we aanbieden is elke dag anders. Elke dag hebben we vele bezoekers bij ons binnen met ieder zijn of haar persoonlijkheid, wat de dag dan ook vormt.

Uniek in Rotterdam

Naast dat we een prachtig binnenbad hebben, zijn we het enige zwembad met een buitenbad in Rotterdam!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Van Maanenbad!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.