Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Van Maanenbad

Over Sportfondsen Van Maanenbad

Wij zijn een zwembad met een binnen- en een buitenbad in een gezellige wijk midden in Rotterdam. Iedere dag weer ontvangen wij tientallen gasten die hier komen om plezier te hebben, zich te ontspannen, te leren zwemmen of vitaal te blijven. En in de zomer zijn dat er soms zelfs honderden. Met 23 collega’s steken we iedere dag weer de handen uit de mouwen om mensen te leren zwemmen en/of ze een leuke dag te bezorgen. Dit doen we samen, als één team en dat doen we dagelijks met veel plezier.

Wist je dat?

Wij elk jaar een gave Teamdag organiseren?

Elk jaar vindt er een Teamdag plaats met alle collega's. Een dag die in het teken staat van saamhorigheid, teamgevoel en ontwikkelingen in de markt. Natuurlijk altijd voorzien van een lekker hapje en drankje!

Wij ook elk jaar een personeelsfeest hebben?

Natuurlijk is het niet alleen werken bij ons, maar zijn we ook voor gezelligheid. Daarom organiseren we 1x per jaar een leuk personeelsfeest. En 1x in de 2 jaar hebben we zelfs een heel groot personeelsfeest met alle collega's van de Rotterdamse Sportfondsenbaden.

Je korting krijgt op diverse uitjes?

Wij werken samen met wegnahetwerk.nl. Via deze site krijg je leuke korting op diverse uitjes, zoals naar de dierentuin en het pretpark. Maar ook korting op bioscoopkaartjes hoort tot het pakket. Altijd fijn toch?

Je voordelig kunt zwemmen en sporten?

Zowel bij ons als bij onze collegabaden in Rotterdam kun je voordelig zwemmen en sporten. Wel in overleg. Maar het scheelt je een hoop geld voor de sportschool!

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Van Maanenbad?

Een super leuk team

Als team hebben we hetzelfde doel voor ogen: de bezoekers op een leuke en plezierige manier een prettige tijd bezorgen bij ons in de accommodatie. Daarvoor slaan we de handen ineen. Of je nu 20 jaar in dienst bent of 2 maanden, met z'n allen is het één en al gezelligheid.

Elke dag is anders

Voor een afwisselende werkplek moet je zeker bij ons wezen. Met de diverse activiteiten die we aanbieden is elke dag anders. Elke dag hebben we vele bezoekers bij ons binnen met ieder zijn of haar persoonlijkheid, wat de dag dan ook vormt.

Uniek in Rotterdam

Naast dat we een prachtig binnenbad hebben, zijn we het enige zwembad met een buitenbad in Rotterdam!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Van Maanenbad!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.