Daar werk je
met plezier

Sportfondsen SportPlaza Mercator

Over Sportfondsen SportPlaza Mercator

SportPlaza Mercator is het leukste en mooiste sportcentrum van Amsterdam-West. Wij bieden bezoekers in het zwembad veel verschillende water- en zwemactiviteiten en in de fitness professionele begeleiding en bieden wij een zeer breed aanbod groepslessen. In de zomer is ons buitenterrein met 50-meter zwembad en speelbad geopend. SportPlaza Mercator is een mooi en transparant gebouw met duidelijke zichtlijnen. Er heerst bij ons een open, veilige sfeer en we behandelen iedereen gelijk en respectvol. In zwem- en sportkleding zijn we allemaal gelijk!

Wist je dat?

SportPlaza Mercator dagelijks gemiddeld 500 bezoekers verwelkomt?

In SportPlaza Mercator 1500 kinderen op zwemles zitten?

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen SportPlaza Mercator?

Een dynamisch bedrijf

Bij ons is geen dag hetzelfde. Iedere dag verwelkomen wij vaste bezoekers, nieuwe klanten die willen starten met bewegen en kinderen die hun zwemdiploma's en zwemvaardigheidsbrevetten willen halen. In de zomer trekt ons buitenterrein met een 50-meter zwembad en een speelbad veel bezoekers. Hierdoor is geen dag, geen week, geen maand en geen seizoen hetzelfde.

In beweging brengen

Ons team bestaat uit bevlogen fitnessinstructeurs en groepslesbegeleiders, gepassioneerde zwemonderwijzers en aqua instructeurs, professionele toezichthouders en gastvrije receptionistes die onze klanten helpen om in beweging te komen en in beweging te blijven. Iedereen op zijn eigen niveau en mijn zijn eigen doelen.

Werken met plezier

Ons team bestaat uit bevlogen fitnessinstructeurs en groepslesbegeleiders, gepassioneerde zwemonderwijzers en aqua instructeurs, professionele toezichthouders en gastvrije receptionistes die onze klanten helpen om in beweging te komen en in beweging te blijven. Iedereen op zijn eigen niveau en zijn eigen doelen.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen SportPlaza Mercator!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.