Daar werk je
met plezier

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Over Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Wij zijn het eerste Sportfondsenbad van Nederland en ons mooie zwembad opende haar deuren in juni 1929. Ons zwembad is gevestigd midden in het bruisende Amsterdam-Oost. Iedere dag hebben we een ruim aanbod van activiteiten voor een breed publiek van jong tot wat ouder, om te ontspannen, te leren zwemmen en vitaal te blijven. Met 25 collega's gaan we iedere dag samen aan de slag om onze gasten een leuke dag te bezorgen.

Wist je dat?

ABC-Zwemlessen volgens de methode "Spelend leren zwemmen"

Innovatie staat hoog in het vandaal bij de zwemlessen die worden gegeven in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost. We geven les met stuurkaarten waardoor de kinderen alle tegelijkertijd bezig zijn met oefeningen en zo spelenderwijs met plezier leren zwemmen.

Duurzaamheid

Op ons dak hebben wij sinds zomer 2019 zonnepanelen en ook hebben wij een WKO (warmte koude opslag) installatie dit om zo ook een steentje bij te dragen aan het milieu.

Keurmerk Veilig & Schoon

Al 13 jaar behalen we bij het Sportfondsenbad Amsterdam Oost het keurmerk Veilig & Schoon, dit keurmerk staat voor een goede hygiëne en veiligheid voor zowel onze gasten als ons personeel.

We ieder jaar een zwemtest en kerstborrel organiseren

Ieder jaar organiseren we met het hele team de zwemtest die we daarna altijd afsluiten met een super gezellige kerstborrel

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsenbad Amsterdam-Oost?

Super leuk team

Wij zijn een super leuk divers team van 25 collega's in verschillende functies. Samen houden wij het zwembad draaiende en maken we het iedere bezoeker naar zijn zin.

Werken in de leukste buurt van Amsterdam

Het zwembad is gevestigd in het hart van Amsterdam-Oost middenin winkelcentrum Oostpoort op loopafstand van de Dappermarkt, park Frankendael en andere hotspots.
Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of natuurlijk sportief op de fiets.

Werk mee aan een vitale omgeving

Als je wilt bijdrage aan een vitale maatschappij ben je bij Sportfondsenbad Amsterdam-Oost aan het juiste adres. Wij organiseren iedere dag activiteiten om alle leeftijden te motiveren om te bewegen.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsenbad Amsterdam-Oost!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.