Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Nissewaard

Over Sportfondsen Nissewaard

Sportfondsen heeft per 1 januari 2022 de exploitatie van het Rivièrabad overgenomen en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons team compleet te maken. Onze accommodatie heeft een groot recreatiebad met uitzwembad buiten, een ruime ligweide, een 25-meterbad en een doelgroepenbad. Daarnaast hebben wij een ruime horeca waar we de mensen graag verwennen met goede koffie en andere versnaperingen. Een accommodatie waarin je kan sporten, ontspannen en leren. We werken elke dag met veel plezier aan de fysieke, mentale en sociale vitaliteit van onze gasten.

Wist je dat?

Wij een leuk en gezellig team hebben waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd?

Van onze zwemlesprofessionals tot toezichthoudende studenten, van receptionistes tot horecamedewerkers, iedereen werkt mee aan de goede en ongedwongen sfeer in de accommodatie.

We houden van een feestje?

Na hard werken hoort een feestje er ook bij: een barbecue in de zomer, een kerstborrel in december en een taartje als er een collega een jubileum bereikt heeft.

Geen dag hetzelfde is in het Rivièrabad?

Sportfondsen is een gedreven mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Wij streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van activiteiten is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Sportfondsen al bijna 100 jaar bestaat en al die jaren een betrouwbare werkgever is geweest die goed zorgt voor haar werknemers?

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Nissewaard?

Nieuwe organisatie met volop kansen.

Doordat Sportfondsen net gestart is met de exploitatie van het Rivièrabad krijg je de kans om de nieuwe organisatie mede in te richten samen met de ervaren collega’s die al langer werkzaam zijn in het zwembad.

We bieden werktijden die voor jou aantrekkelijk zijn!

Wil je graag wat later beginnen of ben je juist een vroege vogel? In overleg bieden we je een aantrekkelijk rooster.

Sportfondsen heeft veel locaties in de omgeving.

Dat maakt het mogelijk om door te stromen als je carrière wil maken in de zwembadbranche. Maar het is geen verplichting! Dus ben je honkvast en wil je het liefst in Spijkenisse blijven werken, dat kan uiteraard ook.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Nissewaard!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.