Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Coevorden

Over Sportfondsen Coevorden

Sportfondsen neemt per 1 januari 2023 de exploitatie van zwem- en sportaccommodatie de Swaneburg en de Drostenhal over en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Onze accommodatie heeft een recreatiebad, wedstrijdbad en een instructiebad. Er is ook een sauna, Turks stoombad, whirlpool, een glijbaan en een grote sporthal. Daarnaast hebben wij een ruime horeca waar we de mensen graag verwennen met goede koffie en andere versnaperingen. Een accommodatie waarin je kan sporten, ontspannen en leren. We werken elke dag met veel plezier aan de fysieke, mentale en sociale vitaliteit van onze gasten.

Wist je dat?

Wij een leuk en gezellig team hebben waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd?

Van onze zwemlesprofessionals tot toezichthoudende studenten, van receptionistes tot horecamedewerkers, iedereen werkt mee aan de goede en ongedwongen sfeer in de accommodatie.

We houden van een feestje?

Na hard werken hoort een feestje er ook bij: een barbecue in de zomer, een kerstborrel in december en een taartje als er een collega een jubileum bereikt heeft.

Geen dag hetzelfde is in de Swaneburg

Sportfondsen is een gedreven mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Wij streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van activiteiten is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Sportfondsen al bijna 100 jaar bestaat en al die jaren een betrouwbare werkgever is geweest die goed zorgt voor haar werknemers?

Vacatures

Wij hebben geen open vacatures op het moment. Je kunt wel een open sollicitatie versturen.

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Coevorden?

Zelfontwikkeling

Onze organisatie biedt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit door middel van opleidingen, maar ook door oplossingsgericht te werk gaan en meedenken over nieuwe producten en diensten.

Nieuwe organisatie met volop kansen

Doordat Sportfondsen binnenkort start met de exploitatie van zwem- en sportaccommodatie de Swanenburg en de Drostenhal krijg je de kans om de nieuwe organisatie mede in te richten samen met de ervaren collega’s die al langer werkzaam zijn in het zwembad.

Geen dag hetzelfde

Sportfondsen Coevorden is een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Wij streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Door ons uitgebreide en gevarieerd programma/aanbod is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Coevorden!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.