Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Sportcentrum Groenendaal

Over Sportfondsen Sportcentrum Groenendaal

Groenendaal is het sportcentrum van Heemstede, met zwembaden, sporthal, horeca en een groot sportpark. In ons zwembad vind je een golfslagbad, wedstrijdbad, glijbaan en sauna's. De gehele dag door is er veel activiteit in het zwembad. Van banenzwemmen tot aquasporten en van zwemles tot discozwemmen, wij bieden een divers aanbod voor een zeer brede doelgroep!

Wist je dat?

Je bij ons de mogelijkheid hebt om in wel 4 verschillende accommodaties te werken!

Door onze nauwe samenwerking met verschillende Sportfondsen accommodaties heb jij de mogelijkheid om, naast Groenendaal, te werken in Sportcomplex Koning Willem-Alexander (Hoofddorp), de Estafette (Nieuw Vennep) en de Sporthoeve (Badhoevedorp). Genoeg plekken dus om jouw kennis en kunde uit te breiden!

Wij jou willen ondersteunen in jouw leertraject!

Bij ons is alles mogelijk! Bij Sportfondsen faciliteren wij jouw leertraject, kan je direct de theorie toepassen in de praktijk én krijg je bij het behalen van jouw diploma het lesgeld terug.

Bij ons werken goed is voor je conditie!

Als je werkzaam bent bij Groenendaal mogen jij en je inwonende familie gratis gebruik maken van het zwembad. In de ochtend lekker banenzwemmen, in de avond een aquales of misschien wel op een zondag gezellig met het hele gezin recreatief zwemmen. Bij ons kan het!

Wij ieder jaar met en voor elkaar leuke uitjes organiseren!

Een gezellige barbecue in de zomer, met zijn allen uit eten in de herfst of in de winter met de hele groep skiën bij Snowworld. Zomaar een greep uit de leuke activiteiten die wij met en voor elkaar organiseren!

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Sportcentrum Groenendaal?

Een zeer brede doelgroep!

Bij ons in de accommodatie komt een zeer brede doelgroep. Peuters, kinderen, volwassenen, ouderen, families. Over een hele dag kom je hier in contact met heel veel verschillende mensen. En verschillende mensen brengen natuurlijk verschillende verhalen en ervaringen met zich mee!

Geen dag is hetzelfde!

Misschien wel het grootste cliché in vacatureteksten, maar bij Sportfondsen Groenendaal kunnen we er gewoon niet omheen. Waar je de ene dag de vroege vogels verwelkomt en onze ouderen fanatiek laat sporten in het water, geef je de andere dag het allercoolste kinderfeestje en dans en spring je mee tijdens het discozwemmen!

Je werkt niet bij ons, maar met ons!

Als je met ons komt werken, kom je in een enthousiast team dat er samen met elkaar graag de schouders onder zet. Doordat je in een divers team komt te werken, kom je samen tot de leukste verhalen en de creatiefste oplossingen.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Sportcentrum Groenendaal!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.