Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Oostervant

Over Sportfondsen Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Wist je dat?

Wij de enige accommodatie van Sportfondsen Rotterdam zijn waar je kunt zwemmen, bowlen én sporten?

Onze accommodatie biedt zoveel mogelijkheden onder één dak. Je kunt het zo gezellig maken als je zelf wilt.

Wij meewerken aan het verbeteren van de wijk met de organisatie 'Mooi, Mooier, Middelland'?

Om ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wijk Middelland hebben wij onze entree vernieuwd. Hier zijn maanden werk in gestoken om het tot het mooie entree te krijgen dat we nu hebben.

Wij een zilveren certificaat hebben van de Gezonde Kantine!

Het is belangrijk om bewuste voedingskeuzes te maken. Daar spelen we bij ons in de horeca op in door fruit te verkopen, gezondere broodjes, drankjes etc. Zo kun je bij ons ook terecht voor ander lekkers, maar op het eerste oog kan je keuze bij ons vallen op de gezondere voeding.

Wij onze accommodatie beschikbaar stellen voor meer dan fun en sporten?

Wijkbewoners kunnen bij ons terecht in onze huiskamer. Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt flexwerken? Dan kan dat bij ons. Een meeting, maar geen eigen ruimte? Dat kan ook bij ons. De Nederlandse taal beter beheersen? Daar hebben wij ons Taalcafé voor. Kortom, je kunt altijd bij ons terecht voor meer dan plezier maken en sporten.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Oostervant?

Een superleuk team

We hebben een leuk team, waar je collega's zo je vrienden kunnen worden. Zo zijn er al vele vriendschappen ontstaan tussen collega's, maar eigenlijk vormen we één gezellige Oostervant-familie

Elke dag is anders

Onze accommodatie biedt veel verschillende activiteiten, maar ook met dezelfde activiteit is het elke dag anders. Er komen bij ons verschillende leuke bezoekers over die vloer die je dag ieder op zijn of haar eigen manier vormen, maar ook het werk is elke dag zo anders dat het leuk blijft!

Je kunt op ons rekenen

Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk dat we onze medewerkers kunnen helpen en steunen waar nodig. Daarom zijn we er altijd voor je. Er is altijd iemand die je verder kan helpen, maar ook met de leuke dingen zijn we er voor jou en laten we het niet aan ons voorbij gaan.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Oostervant!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.