Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Oostervant

Over Sportfondsen Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Wist je dat?

Wij elk jaar een gave Teamdag organiseren?

Elk jaar vindt er een Teamdag plaats met alle collega's. Een dag die in het teken staat van saamhorigheid, teamgevoel en ontwikkelingen in de markt. Natuurlijk altijd voorzien van een lekker hapje en drankje!

Je korting krijgt op diverse uitjes?

Wij werken samen met wegnahetwerk.nl. Via deze site krijg je leuke korting op diverse uitjes, zoals naar de dierentuin en het pretpark. Maar ook korting op bioscoopkaartjes hoort tot het pakket. Altijd fijn toch?

Je voordelig kunt zwemmen en sporten?

Zowel bij ons als bij onze collegabaden in Rotterdam kun je voordelig zwemmen en sporten. Wel in overleg. Maar het scheelt je een hoop geld voor de sportschool! Daarnaast zorgen we niet alleen voor voldoende beweging. Ook dragen we een steentje bij met gezonde voeding. Daarom ligt er voor alle medewerkers vers fruit.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Oostervant?

Een superleuk team

We hebben een leuk team, waar je collega's zo je vrienden kunnen worden. Zo zijn er al vele vriendschappen ontstaan tussen collega's, maar eigenlijk vormen we één gezellige Oostervant-familie

Elke dag is anders

Onze accommodatie biedt veel verschillende activiteiten, maar ook met dezelfde activiteit is het elke dag anders. Er komen bij ons verschillende leuke bezoekers over die vloer die je dag ieder op zijn of haar eigen manier vormen, maar ook het werk is elke dag zo anders dat het leuk blijft!

Je kunt op ons rekenen

Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk dat we onze medewerkers kunnen helpen en steunen waar nodig. Daarom zijn we er altijd voor je. Er is altijd iemand die je verder kan helpen, maar ook met de leuke dingen zijn we er voor jou en laten we het niet aan ons voorbij gaan.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Oostervant!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.