Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Oostelijk Zwembad

Over Sportfondsen Oostelijk Zwembad

Wij zijn een kleiner team dan je van andere zwembaden gewend bent, maar dat maakt ons extra hecht! Iedereen kent elkaar en we kunnen het gezellig met elkaar vinden. Werken bij het Oostelijk Zwembad zorgt voor een knus gevoel, zowel met je collega's als met de bezoekers. Het echte 'Ons kent ons' gevoel.

Wist je dat?

We het oudste zwembad zijn van Rotterdam?

Wil jij werken in een nostalgische ambiance? Dan wil je bij ons werken in een monumentaal pand! Een bezoek aan ons zwembad zorgt er al voor dat je kunt genieten van onze prachtige accommodatie, laat staan als je er mag werken… Dan is het bijna heel de week genieten van een prachtig uitzicht.

We elk jaar een teamuitje hebben?

We gaan er jaarlijks met z'n allen op uit om het nog gezelliger te maken dan normaal. Even het werk neerleggen en alleen plezier maken. Waar we heen gaan? Dat is altijd een leuke verrassing!

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Oostelijk Zwembad?

Jezelf zijn

Bij ons kun je volledig jezelf zijn! Dat vinden wij zo leuk dat iedereen binnen ons team van elkaar verschilt maar dat de uniekheid van iedereen een eenheid vormt.

Het oudste zwembad en één van de mooiste zwembaden van Rotterdam

Wil jij een unieke werkplek dat anders is dan bij anderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geniet van een prachtig uitzicht tijdens je werktijden bij het oudste zwembad van Rotterdam.

Je kunt op ons rekenen.

Wij zijn er als team voor elkaar en nemen geen een van onze medewerkers voor lief. We zijn betrokken bij elkaar en dat merk je zeker door hoe we er voor elkaar zijn.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Oostelijk Zwembad!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.