Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Lisse

Over Sportfondsen Lisse

Wist je dat?

Wij ervoor zorgen dat zo'n 350 kinderen per jaar hun zwemdiploma halen

Er ongeveer 1000 kinderen per week bij ons zwemles krijgen. Niet alleen starters, maar ook kindjes die voor B, C en zelfs hun Zwemvaardigheid diploma willen afzwemmen. Dit betekent dat wij met elkaar ervoor zorgen dat er jaarlijks heel wat kinderen veilig kunnen genieten van het water.

Er niet alleen gezwommen wordt in De Waterkanten

Maar dat (bijna) alle binnensportverenigingen en de zwemverenigingen van Lisse onderdak vinden in onze sportaccommodaties, net zoals diverse basisscholen en de sportlessen van de naastgelegen middelbare school dagelijks in de sporthal plaats vinden. Het sportcentrum “bruist” dus letterlijk alle dagen van de week van de sportiviteit. Daar wil jij toch onderdeel van zijn.

Sportfondsen Lisse de exploitant is

Sportfondsen Lisse beheert in opdracht van de gemeente Lisse het sportcentrum, maar dat niet alleen. In totaal beheren wij 750 m2 sportvloer, bijna 2 hectare aan sportvelden en 3000 m2 zwemwater oppervlak. En werken wij samen m sportverenigingen, zorgverzekeraars, welzijnsorganisaties, fondsen, scholen en BSO's. Kortom, je bent deel van een groter geheel en dat biedt kansen.

Vernieuwing, duurzaamheid en gezondheid pijlers van onze organisatie zijn

Dit doen wij door:
– duurzamer te werken door gebruik van warmte – en koude opslag, onderzoek naar haalbaarheid van gebruik van zonnepanelen en LED-verlichting;
– verantwoorde voeding in onze sporthoreca aan te bieden;
– het activiteitaanbod aan laten sluiten aan het actuele (sport)beleid van de gemeente Lisse;
– bij voorkeur lokale bedrijven in te schakelen bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Lisse?

Geen dag is hetzelfde

Iedere dag andere activiteiten, andere bezoekers en andere collega's om mee te werken. Met andere woorden, iedere dag brengt weer nieuwe uitdagingen. Dus houd je niet van routine, dan ben je aan het juiste adres.

Je doet mensen een plezier

Elke dag ontvang je met plezier onze bezoekers en zorg je ervoor dat ze een unieke sportbeleving hebben en dat hun bezoek aan onze accommodatie veilig, hygiënisch en klantvriendelijk verloopt.

Samen sta je sterker

Zoveel bezoekers per dag bedienen, dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je andere collega's zorg je voor een gestroomlijnde uitvoering van de activiteiten, denk je mee met de organisatie en heb je tijdens het werk ook nog eens plezier.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Lisse!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.