Daar werk je
met plezier

Sportfondsen De Sportwaard

Over Sportfondsen De Sportwaard

Sportfondsen Zaltbommel omvat naast De Sportwaard nog 8 sporthallen in verschillende kernen binnen de Bommelerwaard. Ons team streeft voor een optimaal sportklimaat, elke dag opnieuw. Bezoekers kunnen bij ons terecht voor plezier, ontspanning en het verbeteren van hun sportprestaties.

Wist je dat?

Wij een nieuwe accommodatie hebben per 4 november 2021

Op 4 november jl. is ons nieuwe sportcomplex De Sportwaard geopend in Zaltbommel, inclusief nieuw zwembad en nieuwe sporthal.

Sportfondsen Zaltbommel een zwembad maar ook sporthallen exploiteert

Naast De Sportwaard beheert Sportfondsen Zaltbommel ook nog 8 sporthallen en gymzalen verspreidt over het gebied de Bommelerwaard.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen De Sportwaard?

Werken in een gloednieuwe accommodatie!

Een nieuw sportcomplex met zwembad (25-meter wedstrijdbad incl. tribune voor 150 personen – doelgroepenbad – peuterbad – bubbelbad – sauna), sporthal (multifunctionele hal te verdelen in 4 zalen, inclusief tribune voor 150 personen, met de laatste digitale sportmogelijkheden) en volledige nieuwe horeca (bar – binnen (aan het bad en restaurant) – buitenterras).

Je komt terecht in een gezellig, gevarieerd team

Wij hebben een gezellig, gevarieerd team. Jong en oud met ieder zijn eigen idee en eventuele specialisatie. Er is altijd plaats voor overleg en wanneer je hulp nodig hebt is er altijd een collega bereidt je dat te bieden. Je staat er niet alleen voor!

Wij naast hard werken ook graag plezier maken!

Bij gezamenlijk hard werken hoort zo nu en dan ook gezamenlijk lekker genieten. Als team zijnde luiden we bijvoorbeeld graag de vakantie in met een gezellige BBQ. Maar doe je hier liever niet aan mee is dit ook meer dan goed. Je mag lekker jezelf zijn!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen De Sportwaard!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.