Daar werk je
met plezier

Sportfondsen Beverwijk

Over Sportfondsen Beverwijk

Het Sportfondsenbad Beverwijk heeft een prachtig 50-meterbad met een hoge en een lage duikplank en een waterglijbaan. En een knus en warm instructiebad gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Als je komt werken bij Sportfondsenbad Beverwijk werk je in een sportief en gezellig team van medewerkers. Ons team bestaat uit plm. 30 medewerkers die iedere dag klaar staan om alle zwemmers en bezoekers een plezierig verblijf te bezorgen. Om te leren zwemmen, conditie op peil te houden, om te ontspannen en om vitaal te blijven. Dit doen we samen, als 1 team en met veel plezier!

Wist je dat?

We iedere 2 jaar een medewerkersuitje organiseren, waarbij we samen met je partner een hele leuke middag en avond cadeau krijgen? En ieder jaar een heerlijk en gezellig Kerstdiner met het hele team medewerkers

We werken iedere dag hard om alle bezoekers in een schone, veilige en sportieve omgeving te verwelkomen. En daarvoor wordt het team dan ook regelmatig beloond, met Sinterklaas, Kerst, en af en toe een uitje.

Het Sportfondsenbad Beverwijk dit jaar alweer 57 jaar bestaat? En we het 50 jubileumjaar heel leuk gevierd hebben? We ongeveer 130.000 bezoekers per jaar ontvangen?

Deze bezoekers soms al meer dan 40 jaar komen en aan alle generatie daarna ook zwemles komen volgen en blijven komen om te zwemmen? En dat we allerlei extra activiteiten voor kinderen organiseren. Maar ook zwemmen met ouderen en nog veel meer leuke activiteiten er gedaan worden in het zwembad. Kom jij ons helpen al die zwemmers een topdag te bezorgen?

De meeste medewerkers als ze eenmaal bij ons team werken dan lang blijven werken bij ons?

We al verschillende medewerkers tot aan hun pensioen met veel plezier bij ons hebben gewerkt. We als team voor elkaar klaar staan. Iedere met zijn eigen persoonlijkheid in ons team kan komen werken.

Vacatures

Vacatures in de buurt

Wij hebben helaas geen vacatures gevonden in de buurt.

Waarom werken bij
Sportfondsen Beverwijk?

Een gezellig & sportief team

Hou je van water en duik jij graag met ons in het diepe dan zijn wij op zoek naar jou,! Kom samen met ons werken om alle zwemmers en bezoekers een leuke dag te bezorgen. Zodat ze na hun sportieve activiteit in het zwembad met een fijn gevoel naar huis gaan. We doen dit samen als een team!

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot
Leuk dat je een open sollicitatie wilt versturen naar Sportfondsen Beverwijk!

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.