Management
‘Wij’-gevoel én samenwerken

Hoe pak
jij dit aan?

''Kom met elkaar in gesprek''

Soms loopt het op de ene accommodatie allemaal soepel en bij een andere juist heel stroef. Bijvoorbeeld door planningsproblemen. Wat moet je dan als manager doen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoeveel plezier
Heb jij in je werk?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Daarom is dit jouw baan:

Je bent een echte bouwer

Dit is werk voor iemand die niet “op de tent wil passen”, maar eraan wil bouwen. Je komt bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. En jij draagt straks daar actief aan bij.

Er is een goede werksfeer

We zijn trots op de goede werksfeer en de diversiteit. Als je hier een tijdje hebt gewerkt, snap je waarom mensen zolang bij ons blijven.

Draagt bij aan de vitaliteit van mensen

Je stapt aan het eind van de dag in de auto, de trein, bus, tram of op je fiets met de wetenschap dat je Nederland helpt om vitaal te blijven.
Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.