Michiel
Project Assistent

“We zijn Jeu de Boules gaan spelen met het team. Helemaal in sfeer, inclusief Franse outfits.”

Wat is het mooiste compliment dat je hier ooit hebt gekregen?
Ik werd wel heel blij van mijn begeleider. Die zei: ‘Je bent op de goede weg.’ Dat ging over een onderzoek dat hoort bij de wijkscan; een overzicht dat alle accommodaties krijgen, met daarin de wensen van hun buurten. Daarmee helpen we hen om die buurt vitaal te houden met maatwerk. 

Wat is je leukste moment bij Sportfondsen tot nu toe?
We zijn Jeu de Boules gaan spelen met het team. Helemaal in sfeer, inclusief Franse outfits. Daarna zijn we samen wezen eten in een foodhall en vervolgens wat blijven drinken. Dit was voor het afscheid van een collega die een tijdje naar het buitenland ging. Dat was echt leuk! Er hing een goede sfeer, lekker ontspannen. Zo leer je elkaar ook beter kennen.  

Wanneer heb jij een topdag gehad?
Als ik met een vol kantoor toch productief ben geweest. Ik ben snel afgeleid. Dus de combi van drukte en deadlines is voor mij best pittig. Ik word gelukkig onwijs fijn begeleid. Mijn begeleiders zijn eerlijk tegen me en ik kan altijd bij ze terecht. Collega’s vragen me regelmatig hoe het gaat, daar ben ik ook echt blij mee. 

Mijn tip voor nieuwe collega’s .
Sta open voor diversiteit. Er werken bij ons heel veel verschillende mensen en je maakt makkelijk contact. Het is een leuke, inspirerende branche. Echt iets anders en erg ontspannen werken.  

 

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.