Hans
Directeur Sportfondsen Rotterdam

”Laatst werd een van onze baden wederom gekozen als zwembad van het jaar. Echt een waardering voor ons werk”

Wat is het leukste moment dat je met collega’s hebt meegemaakt?
Dat zijn er heel veel. Ik krijg bijna alles mee wat er bij ons in de accommodaties gebeurt. Ik loop regelmatig rond en dan merk ik dat de collega’s heel positief zijn. Dat ze leuk samenwerken. Niet alleen op de accommodaties, maar ook tussen de vestigingen onderling. Met kijkjes in elkaars keuken. Er heerst altijd een prettige sfeer.

Wanneer heb je een topdag gehad?
Laatst werd een van onze baden wederom gekozen als zwembad van het jaar. Dat gaf een goed gevoel! Echt een waardering voor ons werk: zorgen dat mensen die willen bewegen en recreëren een mooie dag in een mooie locatie hebben. We kregen veel felicitaties en daar ga je dan toch een beetje rechtop van lopen.

Wat is de grootste blunder die je hier hebt gemaakt?
Ha! Ik nam een keer de telefoon op en ik dacht dat het een interne lijn was. Dus ik begon met een slechte grap. Gelukkig verstond die mevrouw me niet goed. Maar ik dacht wel meteen “Dit moet ik nooit meer doen!”

Kun jij je ontwikkelen binnen je werk?
Ja, daar krijg ik heel veel ruimte voor en hulp bij. De wereld verandert snel en ik wil bijblijven. Zo zijn we nu aan het kijken naar e-sports. En op sociaal domein doen we ook mee. We hebben hier in twee vestigingen huiskamers voor de wijk ingericht. Daar zijn we de eerste mee in Nederland, dat vind ik mooi.   

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.