André
Hoofd technische dienst

”Als de nood aan de man is springen we bij. Ook als het werk niet bij onze afdeling hoort.”

Wat is het mooiste compliment dat je hier ooit hebt gehad?
Pas geleden had ik mijn contractbespreking en toen zei mijn manager dat ze hartstikke tevreden waren. En als ik iets repareer en de mensen bedanken me dan. Daar doe ik het echt voor. Dat is mijn drive.

Wanneer heb je een topdag gehad?
Als ik hier wegga na een dag die begon met een hoop problemen. En ik ze vervolgens allemaal heb weten op te lossen. Dat je de deur achter je dicht doet en weet dat alles weer draait!  

Hoe ervaar je de werksfeer?
Goed. Ja, echt. Als de nood aan de man is springen we bij. Ook als het werk niet bij onze afdeling hoort. Wij helpen de horeca-collega’s met tafels sjouwen en zij helpen ons met dweilen na een lekkage. Dat vind ik mooi.

Heb je een tip voor nieuwe collega’s?
Wees jezelf, kijk goed om je heen, ga op je gevoel af en vraag het als je het niet snapt. Het was voor mij een nieuwe wereld.  Ik vond het ook best spannend. Gelukkig heb ik een goede inwerkperiode gehad. Ik kon alles vragen en een paar mensen bellen als ik het niet wist. Dat was heel fijn.  

Werken bij Sportfondsen, weten hoe het écht is?

Als iemand je dat kan vertellen, dan zijn het natuurlijk je (hopelijk) toekomstige collega’s. Lees hier hun ervaring!

Ben je nu al enthousiast? Zoek snel een vacature die bij je past.

Chatbot
Sollicitatie chatbot

WIj maken gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie is te vinden in ons Cookiebeleid en ons Privacybeleid.